ÇANKIRI / MERKEZ - Dr.Refik Saydam İlkokulu

DR REFİK SAYDAM İLKOKULUNDAN SMA DUYARLILIĞI

Dr Refik Saydam İlkokulu öğrencileri ÇEDES Projesi

DR REFİK SAYDAM İLKOKULUNDAN SMA DUYARLILIĞI

Dr Refik Saydam İlkokulu öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında  bir yardımlaşma örneği sergilemişlerdir. Muğla Valiliği oluru ile başlatılan “Zehra’ya Hayat Ver” yardım kampanyasına (Sorgulama No: 22-1622) destek amacıyla SMA Tip 1 hastası Fatma Zehra DAĞ adına yardım seferberliği yapılmış, okul çalışanları,öğrenci ve velilerin katkıları ile toplanan 10000  lira Zehra DAĞ adına açılmış olan hesap numarasına yatırılmıştır. Kampanyaya destek veren öğrenciler okul harçlıklarını Zehra’nın iyileşmesi için verdiklerini ve  Fatma Zehra’nın bir an önce iyileşmesi için dua ettiklerini belirterek yürekleri ısıtmışlardır. Okul Müdürü Melek DERNEK DULKADİROĞLU, ÇEDES projesi kapsamında yapmış oldukları bu çalışmanın son derece anlamlı olduğunu, öğrencilerinin bu tür çalışmalarla sosyal farkındalık kazandıklarını ve öğrencileri adına çok gururlandığını belirtmiştir.Yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür eder, Minik Fatma Zehra ya acil şifalar dileriz.

23-10-202323-10-2023

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 16:52 - Görüntülenme: 938