ÇANKIRI / MERKEZ - Dr.Refik Saydam İlkokulu

Dr.Refik Saydam İlkokulu

Adres
BUĞDAY PAZARI MAH. ŞEHİT ATİLLA YAZICI SK. ÇANKIRI DR. REFIK SAYDAM ILKOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / ÇANKIRI
Vizyon
" Öğrencinin eğitim ve öğretimin merkezinde bulunduğu, işbirliği içinde kolektif çalışan eğitim kadrosu ile, geleceği elinde tutabilen bir eğitim ortamında daha coşkulu, anlamlı ve mutlu yarınlara... "
Misyon
Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Laik Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmektir"
Öğretim Şekli :Normal,
08:30-12:00 13:30-15:05
Merkez
İl merkezi
Merkez´de
Sportif Etkinlikler
Futbol turnuvaları, Satranç turnuvaları, Sınıflararası voleybol müsabakaları vb..
Dağarcığımı Zenginleştiriyorum. Hepimiz İçin. Hep Birlikte Güçlüyüz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Challlenge art A4. Use of Creative drama in classes. Teaching music with CLIL. Artist for a day.