ÇANKIRI / MERKEZ - Dr.Refik Saydam İlkokulu

May

Kosova ile okulumuz arasında imzalanan Kardeş Okul Projesi resmi olarak başlamıştır. Emeği geçen personellerimize teşekkür ederiz.

May

Merve Özkul, Esra Aydın ve Dönay Kaya öğretmenlerimizin yürüttüğü e-Twinning projesi kapsamında Depreme dayanıklı ve geometrik şekillerle oluşturulan evler sergisi düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Deprem farkındalığı e-Twinning projesi kapsaminda Doç.Dr. Eren Pamuk tarafından "Deprem nedir? Nasıl oluşur? " konulu seminer 1E sınıfı öğrencilerine verilmiştir.

Assoc.Prof.Dr. within the scope of the earthquake awareness e-Twinning project. A seminar titled "What is an earthquake? How does it occur?" was given to 1E class students by Eren Pamuk.

Nis

23 Nisan Çocuk Şenliği salı günü programımız. Bu günü bizlere hediye eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına, Aziz Şehitlerimize minnettarız. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Çocuk Şenliği pazartesi günü programımız. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Çocuk Şenliği Haftası kutlama programımız

Mrt

Dilimiz Zenginlikleri Projesi Mart ayı etkinliği olarak Masal Anlatıcılığı Yarışması eser seçimi yapıldı. Yarışmaya katılan bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Ayşenur AYAYDIN eşliğinde 3. sınıf öğrencilerimiz evlerini tasarlayıp ev bölümlerini ingilizce olarak gösterdiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Yeni Nesil Öğretmen Caner SARIOĞLU okulumuza gelerek öğrencilerimizle söyleşi ve imza günü düzenledi. Kendisine ve bu buluşmada büyük emeği olan öğretmenimiz Kadriye ÖZASLAN ETİ'te ve Eğitimli Kırtasiyeye çok teşekkür ediyoruz

Mrt

Öğrencilerimiz Esra AYDIN öğretmenimizin desteğiyle bu güzel ayda ihtiyaç sahibi kişiler için Ramazan Kolisi hazırladı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda AFAD tarafından öğrencilere bilgilendirici seminer verildi.

Mrt

Okulumuz 4-G sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Öznur ÇALIŞKAN ÖKSÜZ tarafından hazırlanan Çanakkale Destanı tiyatromuz büyük bir beğeniyle izlendi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.